Поддръжка на уеб сайт

Имате нужда от професионална поддръжка
за вашия уеб сайт?

Ние от Еведа Дизайн предлагаме поддръжка на уебсайтове/ онлайн магазини / блогове/ уеб базирани системи за нашите клиенти.

Ако имате онлайн магазин и нямате време за поддръжката му (вкарване на продукти, създаване на нови страници, категории, блогове, новини), можем да Ви предложим подходяща месечна цена за поддръжката и обновлението му.

Ако имате изграден блог, новинарски сайт, портал и нямате време за публикуване на статии, новини и рецепти може да разчитате на екипа ни.

Много от нашите клиенти се довериха на нас за поддръжката си. Управляваме техните сайтове, като комуникацията за промените се извършва през имейл/ телефонни обаждания или Skype. Работим с договори за 6/12 месеца – по желание на клиента.

Цените за поддръжка започват от 50лв (месечно) без ДДС.

Може да направите запитване или заявка чрез контактната ни форма:

Професионална поддръжка на уеб сайт от Eveda Design

    Eveda Design - Уеб Дизайн и SEO Оптимизация
    Предпочитания за поверителност
    Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.