Razprodavai е уеб сайт за безплатни малки обяви.

Представяме Ви един от най-успешните ни проекти до момента: Razprodavai.com . Това е сайт за безплатни обяви за територията на България. Създаден е по най-новите стандарти с цялостна SEO оптимизация на съдържание и медия. Сайтът съдържа регистрация на потребители, потвърждение на акаунт, вътрешна система за обмен на съобщения, реферална система.

Използваме и виртуален баланс, увеличаване на баланс с разплащателни методи (Sms,epay,paypal,easypay). Търсенето е максимално улеснено за потребителите, автоматично и бързо зареждане на данни при промяна на текст, категория, или друга опция. Отчитане на посещаемостта. CronJobs за платените обяви.
Админ панел със статистики за плащания, нови обяви, промотирани обяви. Статистика за посещенията на потребители до определени страници и статистика на отпадане тип Google.

Опций за редактиране обяви на потребители, редактиране на потребители, блокиране или изтриване на потребители, изпращане на админ съобщения до потребители.
Анкета за регистрирани потребители, изпращане на емайли до всички потребители пожелали да получават анкети с промоции и новини.

Информация за проекта
Клиент
Razprodavai
Категория
Уеб сайт
Технология
PHP, Laravel, JavaScript, CSS3, HTML5
Проект url
www.razprodavai.com

    Предпочитания за поверителност
    Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.