За Eveda Design

Ние сме екип от програмисти, които имат опит в ИТ средата. Писали сме проекти както за българския, така и за чуждестрания пазар. Предлагаме изработка на сайтове, дизайн, поддръжка, оптимизация, фотографски услуги. Работим с най-новите технологии, за да предоставим на клиентите си един красив и функционален сайт. Уеб дизайнът ни е адаптивен (responsive), което позволява на сайта да е съобразен за всички екрани (таблети,смартфони,монитори).

Умения

Предлагаме изработка на онлайн магазини, като ползваме или наша система или CMS (Magento, Worpdress). Занимаваме се и с интегрирането на социални мрежи в сайта Ви (Facebook,Google+,Twitter) - споделяне, Like бутони, коментари ... Изграждане на SEO оптимизация и поддръжка за класиране на предни позиции в търсачки като Google, Bing, Yahoo, Yandex. Работим в екип, вземаме напредвид Вашите идеи и се стараем да се получи един добър и качествен сайт. Може да видите вече завършените ни прокти в секция "портфолио".

Доверие


Доверието се печели.


С радост можем да се похвалим, че нашите клиенти ни се доверяват и поради това, те винаги остават доволни от изработката и дизайна на техния проект.
Нашата цел е да работим ръка за ръка с клиентите си. Да им помагаме в правилния избор на съдържание и оформление за един актуален уеб сайт.