За Eveda Design

Ние сме екип от професионалисти с широк опит в IT средата. Писали сме проекти както за българския, така и за чуждестранния пазар. Работим с най-новите технологии, за да предоставим на клиентите си един не просто красив, но и функционален сайт. Уеб дизайнът ни е адаптивен (responsive), което позволява на сайта да бъде напълно съвместим с всякакъв вид устройства (таблети, телефони, лаптопи, настолни компютри и т.н.)

Умения

Предлагаме изработка на уебсайтове и онлайн магазини като ползваме CMS (WordPress, Magento) или наша собствена система. Занимаваме се и с интегрирането на социални мрежи в сайта Ви, feedback система, SEO оптимизация за търсачки. Работим в екип, взимаме предвид Вашите идеи и нужди, за да предоставим един добър и качествен сайт. Можете да видите вече завършените ни проекти в секция Портфолио, както и пълните ни услуги в секция Услуги.

Доверие

Доверието се печели. С радост можем да се похвалим, че нашите клиенти ни се доверяват и точно поради това те винаги остават доволни от изработката и дизайна на техните проекти. Нашата цел е да работим ръка за ръка с клиентите си и да им помагаме в правилния избор на съдържание и оформление за един актуален уебсайт.

Екипа на Razglobqlnik

„Благодарим на Еведа за показания професионализъм за изработката на нашия сайт. Останахме много доволни от услугите им, ще се възползваме отново!“

Силвия Андреева

„Сайтът ми стана много добре. Администраторският панел е много лесен и разбираем. Мога да си редактирам всичко сама, точно както исках. Благодаря ви!“

Органа Булгара ЕООД

„Отлични умения при работа в екип и бързо отстраняване на възникнали проблеми. Висок професионализъм!“

Ние сме подходящия екип за вашия проект
защото обичаме това което правим
ИЗПРАТИ НИ ЗАПИТВАНЕ
Имете въпроси как да започнете? Изпратете ни сега своето запитване а ние ще се постараем да отговорим на всичките Ви въпроси.
Eveda Design - Уеб Дизайн и SEO Оптимизация
Предпочитания за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.