Онлайн магазин за детски дрехи Beba.bg

Онлайн магазин, изработен на php (Laravel 5.5), jquery, ajax. Магазинът включва профил на потребителя с опции за смяна на адреси, смяна на парола, всички поръчки с нейните статуси, всички харесани продукти + опция копуване на любимия продукт. Потребителят може да си слага до 2 адреса и да си ги редактира.

Продуктите в магазина се качват от специално изграден админ панел с необходимите изиксвания и нужди на клиента.

В админа панела има следните опции:

 • Създаване, редакция, спиране на даден потребител. Показване на всички направени от него поръчки, неговите адреси. Админът може да отбелязва потребителя с нужната забележка към него.
 • Създаване на категории и подкатегории. Тяхната редакция и поддредба за потребителската част на сайта.
 • ДОбавяне на продукти. Всичко е изградено по нуждите на клиента. Продуктите имат много опции, които са съобразени с изисквания за по-нататъчни подобрения или нова функционалност.
 • Добавяне на промо кодове. Самостоятелни както и за отделни категории, подкатегории, производители.
 • Добавяне на производители.

Админът може да добавя вариации към всеки един продукт. Вземат се от филтрите. Има опции за добавяне или избиране на снимка към дадена вариация, цена, количество. При всяка една поръчка от онлайн магазина, системата следи за количеството на избраната вариация и автоматично я архивира. След архивация тя вече не се показва в потребителската част.

По потребителската част всичко е съобразено за един бърз и гъвкав дизайн (responsive). Има филтри, които се добавят от админите на сайта. Всичко е съобразено с продуктите и категориите. Посетителите на сайта могат да филтрират продуктите по много различни филтри, направени за тяхното улеснение.

Количката и „checkout“ страницата са направени така, че клиента да поръчка с няколко клика (One page checkout). В магазина са сложени офиси на еконт и спиди, както и самостоятелен адрес. Има опции за плащане, за вземане от физически магазин, както и съобразен код за добавяне на нови методи на плащане (банка, банков превод, кредитки карти, pay pal).

Дизайнът на магазина е responsive, направен с Bootstrap. Всички елементи са съобразени с различните видове екрани устройства (телефони, таблети…). Изчистен е ненужния скрипт по сайта, за по-добрата му работа. Направено е оптимизация. Съобразени са robots.txt, sitemap както и много други неща, които спомагат за скоростта на сайта.

Админът след поръчките в магазина си от админ панела. След всекя поръчка клиента и ауторизирано лице от служителите, получава емайл за направена поръчка. След смяна на статус, клиента отново получава емайл. Админът на сайта може да премахва продукти от направена вече поръчка, ако клиента се е объркал или иска да се смали количество на продукт.

Има опция за „бърза поръчка“. Клиентът въвежда име, адрес, телефон, емайл и изпраща запитване. Така няма нужда от регистрация или от количка.

ИЗПРАТИ НИ СВОЕТО ЗАПИТВАНЕ

  Eveda Design - Уеб Дизайн и SEO Оптимизация
  Предпочитания за поверителност
  Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.