Фирмен сайт тип портфолио за една от най-старите фирми на пазара “EasyGuard – Автоматични защитни решетки”

Имаме удоволствието да Ви представим поредният страхотен уеб сайт – портфолио за фирма EasyGuard. Сайта е изработен със ситема WordPress като сме използвали и персонализиран код – HTML5, CCS3 и JavaScript. Има галерия, новини, видео галерия които може лесно да се управляват от админ средата което позволява да се редактира, добавя или премахва съдържание без намеса на програмисти.

Към изработката има направена и SEO оптимизация на всички страници и продукти. Това осигурява класиране на първи позиции при търсене по ключови думи като “Автоматични защитни решетки” в търсачките Google, Yahoo, Bing. Към сайта са свързани и профили от социални мрежи което позволява при споделяне на сайта в тях, коректно излизане на съдържанието.

Към оптимизацията е интегриран и Google Analytic което позволява на клиента да проследява действието на своите потребители, нивото на отпадане, статистики от кои държави се посещава сайта, от какви устройства има посещаемост и други. Добавена е и карта на сайта като това спомага на Google обхождащият паяк да се навигира по-лесно и по-бързо да индексира сайта за да бъде видим при търсене.

Информация за проекта
Клиент
EasyGuard
Категория
Уеб сайт, Портфолио
Технология
WordPress, JavaScript, CSS3, HTML5
Проект url
www.easyguard.bg

ИЗПРАТИ НИ СВОЕТО ЗАПИТВАНЕ

    Eveda Design - Уеб Дизайн и SEO Оптимизация
    Предпочитания за поверителност
    Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.