Онлайн магазин за поръчка и продажба на рекламни материали.

Представяме ви един сайт изграден изцяло от фирма Eveda Design с напълно персонализирана админ среда за управляване на поръчки, издаване на фактури, следене на продажби, създаване и управление на нови артукули, създаване и редактиране на страници и категории. Админ средата също е снабдена с роли за персоналът на фирмата и всяка една от ролите дава различо ниво на достъп.

Дизайнът по front-end-а е персонализиран специално за фирмата Studio Lemon която се занимава главно с дигитален печат и др. Целта на уеб сайта е да се покажат услугите на фирмата (Studio Lemon) и същевременно потребителите или фирмите да могат да поръчват желаните от тях артикули.

Сайта разполага с функции за пресмятане на отстъпки за клиенти и фирми, цената за продуктите се определя от различните опции които потребителят избере, като: цветен или черно бял печат, бигове, рязане, ламинат и др. Изработен е посредством PHP, Laravel, JavaScript, CSS3, HTML5.

Информация за проекта
Клиент
Studio Lemon LTD
Категория
Уеб сайт, Онлайн Магазин
Технология
PHP, Laravel, JavaScript, CSS3, HTML5
Проект url
www.studio-lemon.com

    Eveda Design - Уеб Дизайн и SEO Оптимизация
    Предпочитания за поверителност
    Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.